Πολιτική ακύρωσης/ επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων

Η επιστροφή και αντικατάσταση των προϊόντων γίνεται δεκτή εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2103239913.

Τα έξοδα αντικατάστασης είναι 5 €, περιλαμβάνουν την επιστροφή και την αποστολή του νέου προϊόντος, τα οποία πληρώνετε με την παραλαβή.

Η αποστολή θα πρέπει να γίνει με την courier που θα σας υποδείξουμε, σε διαφορετική περίπτωση ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα που θα προκύψουν.

Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να είναι στην κατάσταση που παραλήφθηκε. Για την πραγματοποίηση της επιστροφής απαραίτητα είναι το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση με τις ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και η απόδειξη της παραγγελίας.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η τιμή των προϊόντων επιστρέφεται πλήρως (τα έξοδα αποστολής δεν συμπεριλαμβάνονται στην επιστροφή των χρημάτων).

Ακύρωση παραγγελίας – Δικαίωμα υπαναχώρησης

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας πριν την αποστολή της είτε να την επιστρέψετε μετά την παραλαβή της εντός 14 ημερών, καλώντας στο 2103239913 είτε με αποστολή e-mail στο info@packadoro.gr

Προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και είναι στην αρχική κατάσταση και συσκευασία, όπως όταν παραλήφθηκε.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 10 ημερών με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό εφόσον η παραγγελία ήταν με αντικαταβολή είτε με ακύρωση της συναλλαγής εφόσον η πληρωμή ήταν με κάρτα ή Paypal.

Στην επιστροφή χρημάτων ο πελάτης χρεώνεται τα έξοδα επιστροφής τα οποία είναι 2 € (στην περίπτωση επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους στην παραγγελία, ο πελάτης δεν χρεώνεστε με έξοδα).

Διεύθυνση Επιστροφών

Παπαρρηγοπούλου 58, 15343, Αγία Παρασκευή

This is default text for notification bar